Barn glemt i media?

Analysebyrået retriver har på oppdrag fra aftenposten gjennomgått en lang rekke norske riks-,region og lokalaviser, samt nettaviser på oppdrag om å avdekke hvordan norske medier omtaler barn.

selv om aftenposten kan fortelle at resultatet var nedslående, kan jeg ikke si det var overraskende.  Det at barn ikke blir hørt i nyhetene er egentlig bare en utstrekking av den virkeligheten barn lever i, de blir ikke hørt. 

akkurat som i media hører og ser vi dem mest når det er noe forferdelig som skjer, selvfølgelig med unntak av våre egne barn. 

det er selvfølgelig bra at aftenposten nå kommer ut med egen avis for barn, og tar dems behov for informasjon og behov for å mene ting alvorlig. men den store forskjellen må komme fra folk flest.

slutt å se på barn som dumme og start å oppføre deg som du ville gjort ovenfor andre. kanskje du har en oppgave med å være forelder, men man har ikke en oppgave om å lyve, ignorere og dumme dem ut. Har du gjort en feil, si det til dem isteden for å nekte for det.  

det er ingen ting som irriterer meg så mye som å se dobbel moralen ute blant foreldre, spesielt siden jeg husker så godt selv hvor frustrerende det var at de voksne løy og jeg ble straffet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits