no more food

da skjedde det igjen, jeg satt å gnagde på innmaten til en tørr bagett i dag tidlig da smertene i magen ble ekstreme.  magen min vil ikke ha mat, og selv om jeg ikke har noen bevis på det er jeg 80% sikker på at den har begynt å blø igjen. hvis jeg er heldig har jeg klart å ta det før det virkelig begynte, da vil det roe seg igjen fortere.

første tegnet på at noe var galt var da jeg startet å ta 2-3 ekstra syretabletter om dagen for å klare å fungere. jeg var fullstendig klar over hva det betydde, men håpet det var midlertidig.  Mitt neste tegn var min kvalme og avsky for mat. om jeg tygget maten 100 ganger før jeg svelget ,ville jeg slite med å svelge det. kroppen vil ikke ha det og den sperrer halsen/ brekker seg automatisk. 

å planlegge, kjøpe og lage mat blir en ekstrem utfordring fordi du har ikke lyst på noe. og du vet det hele ender opp med at du sitter å tvangs forer deg selv. bare for å ha vondt og slite med at maten kommer opp igjen etterpå.

men ingen av de tingene fikk meg til å slutte å spise igjen, jeg pushet helt til de ekstreme smertene rundt brystet kom. magesekken som blir hysterisk fordi jeg putter noe i den og ikke bare kan la den være i fred. 

så da ender jeg opp på næringsdrikker igjen, vet ikke for hvor lenge. ca 1-2 uker pleier å holde. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits