sims 3 zero legacy 23.04.12

ikke store forandringer i spillet, tatt noen bilder av barna.

mesteparten av tiden har jeg brukt på å bygge det nye huset dems, men siden jeg ikke hadde penger nok til å gjøre det helt ferdig får bilder av det vente.

både Mai og Willard har nå blitt gamle, jocelyn har blitt ung voksen, lisa tenåring og otto todler.

Lisa og lisa, jeg synes det var søtt og komisk at katten og datteren endte opp med savne navn. jeg bruker navn generator på simmene og katten beholdt navnet spillet hadde gitt den. selvfølgelig kunne jeg ha valgt å bytte navn på en av dem, men har ikke fått opp navn generator til dyr enda.otto og jocelyn, egentlig var det meningen at jeg skulle ta bilde av otto, jocelyn pare snek seg delevis med. hun er på vei hjem fra en utdeling på skolen og er fortsatt tenåring på dette bildet.

begge bildene er tatt i det nye huset, men de sier lite om inredning da jeg har standar billig gulv og vegger frem til jeg får råd til spesifisert.

poeng:

Gen: 1
paint: 2
lh: 0
lw: 1
penger: 0

sum: 4 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits