bare lyst til å skrike og skrike

først må jeg si at jeg har hatt en fin da, og selv om jeg nå må betale dyrt for det ville jeg ikke ha blitt hjemme. å se lillesøsteren min synge med koret sitt betydde veldig mye for meg.

men det er ikke å se bort i fra at jeg også betaler mye for denne gleden. selv om jeg tok alle forhåndsregler, rullestolen, støttekontakt , mat osv var dette egentlig langt over tålegrensen min.

når jeg sier jeg vil skrike og skrike er dette grunnet smertene i hodet mitt, eller kanse rettere sagt ansiktet. det er en intens smerte som sitter mellom øynene mine og skyter stikk av intens kvalme ned igjennom nesa og halsen. skinnene føles hovene og som om noen har puttet sterk bedøvelse i dem, samtidig som det presser som om de skal eksplodere.

jeg har prøvd hvile og mat, det virket ikke så nå tar jeg medesinene mine og legger meg. håper jeg kan sove det vekk.

3 kommentarer

suicidaletanker

18.04.2012 kl.23:08

God bedring! :)

Miss AJ

19.04.2012 kl.15:16

Uff.. Håper det blir bra fort!!

Linn Helene

19.04.2012 kl.18:12

Miss: noen timer med søvn tok det verste, det gjør som regel det.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits