forgifter skolejenter

det er tragisk å lese om de 150 afghanske skolejentene som ble forgiftet ved å drikke vann på skolen. Det at noen er villig til å ta liv av 150 jenter fordi de går på skole er rystende og en virkelighet vi slipper unna her i landet. Folk har lov til å mene hva de vil, selv om jeg er uenig i det, men det må da finnes bedre måter å få frem sitt synspunkt en å ta liv av barn?

mener de at disse jentene ikke fortjener å leve fordi de kan lese og regne? er de så redd for at kvinner skal kunne utvikle seg til sitt fulle potensial at det er bedre å fjerne dem? eller gjør de dette bare for å skremme? skremme jenter vekk fra skolebenken og skremme foreldrene fra å sende dem? håper det virker motsatt, at folk ser hvor viktig det er for alle å stå på like ben, være like mye verdt og kunne gjøre det samme i livet.

men frykten viser seg i at mennene som bekrefter at dette ikke var et uhell, som står frem i media og sier at dette ikke er uvanlig, ikke tørr å nevne hvilke grupper som er mistenkt, fordi de frykter for sitt eget liv.

med slik frykt er det langt å gå for rettferdighet...

ps: jeg tror jentene overlevde, er noen som fortsatt er i livsfare, men det var ikke meldt om noen dødsfall i artikkelen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits