nyheter

jeg pleier å starte dagen med å lese nett avisene, samme når på døgnet jeg står opp.

men i dag var det ikke stor forskjeller på avisene og jeg sitter å lurer på om jeg ikke hørte noe om brevik fri sone, eller sensur. hvor ble det av dette?
jeg skulle i hvertfall ønske jeg kunne sensurere han bort, ikke fordi jeg vil glemme eller fordi det påvirker meg for mye. rett og slett fordi det gjør meg kvalm.
jeg har fått nok av han, jeg bryr meg ikke om detaljer om hilsninger, tårer eller andre selvopptatte handlinger han gjør.
jeg bryr meg om at han blir dømt, jeg bryr meg om hvordan han blir dømt. balansen mellom det psykiske og de tingene han har gjort. hans krigserklæring og hvordan dette vil påvirke rettsaken. kanskje man da kan si at jeg er intressert, men kall meg naiv nok til å stole på rettsvesenet ( noe jeg ellers ikke gjør).

å få vite dommen er nok for meg, for da kan jeg sette meg ned å vurdere norsk rettspraksis, for det er det som intreserer meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits