sove dag

jeg har rett og slett sovet i dag, og kjenner jeg kroppen min rett er jeg ikke ferdig med å sove enda.

forrige natt var veldig hard med angst og smerter, da jeg endelig la meg kverulerte musklene så mye at det ble ekkelt. en muskel  i låret mitt prøvde besatt å rive seg løs fra kroppen min ( føltes det ut som). jeg sto opp 11.30 for å ta imot hjemmehjelp, men det var ikke mye hun kunne gjøre. jeg satt å tippet på grensen til et kraftig anfall og kunne ikke la henne slå på støvsugeren. ( lyden trigger anfall). men hun skiftet på senga og vasket badet og skravlet litt med meg før timen var over og jeg kunne krype ned i senga igjen.

resten av dagen lå jeg å drømte om forskjellig mat og godteri. jeg våknet flere ganger men kroppen sa klart i fra at jeg skulle holde senga og at mat ikke ville bli tollerert av magen mens jeg var så sliten. så frem til jeg sto opp ved 8 tiden ble det med drømmene.

litt smårykninger i musklene enda, men ikke så mye at det hindrer meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits