gitt opp døgnrytmen

det er en rekord, jeg har hatt døgnrytme i hele to uker, men i går bestemte jeg meg for å gi den opp.

jeg har kjempet i flere dager fordi jeg ikke sover ordentlig om natta, og kroppen blir mer og mer sliten. 

jeg klarte å glemme å slå av ovnen hele 3 ganger i løpet av 24 t, det var da jeg forsto at jeg har dratt det for langt. heldigvis er det slik at når jeg skal fylle på cola light må jeg inn på kjøkkenet, og siden ovnen lyser opp hele rommet ser jeg feilen før det skjer noen skade, men en gang går jeg å legger meg eller forlater leiligheten og da er skaden gjort. 
jeg klarte også å dampe ansiktet mitt fordi jeg glemte å flytte meg når jeg åpnet ovnen, men det gikk bra da jeg fortet meg å legge en kald klut over ansiktet, øynene svei en time eller to men tok ikke varig skade.

men den virkelig store informasjonen er jo at jeg har startet å lage mat igjen, jeg klarer rett og slett ikke tanken på mer micro mat, så da går vi for noen ekstra brannsår og kvalitet...

akkurat nå er jeg litt surrete og døgnvill, men jeg regner med at det tar seg opp igjen i løpet av dagen. 

3 kommentarer

madde85

10.04.2012 kl.16:10

huff da

lifewithoutcake

10.04.2012 kl.17:41

Er ikke greit når søvnen blir borte! Da blir som regel depresjonen min mye værre.. Håper det går litt bedre snart ;)

Linn Helene

10.04.2012 kl.18:05

lifewithoutcake: har heldigvis klart å holde depresjonen under kontroll, men angsten har det hvert verre med, for å ikke snakke om de lille kreftene jeg har. men jeg håper og tror at min sov når du er trøtt stilling vil hjelpe litt frem til jeg får nye sovemedisiner ( som jeg håper virker)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits