angst dempende

de siste dagene har angst nivået mitt hvert veldig høyt, søvn og prøve nye ting har hvert en stor utfordring.

en ting er å ha mareritt, men når du nesten får panikk anfall for å prøve en ny type muffins, da vet du angsten er ute av kontroll. det er ikke så mye å gjøre med angsten enn å holde ut til den gir seg, jeg går allerede på medesiner for å holde angsten unna og stesolid ville bare hvert bortkastet i slike tilfeller.

så hva var det som til slutt tok angsten min? kjenner du meg vet du nok svaret, kattene mine.

i løpet av natta, jeg hadde hatt mareritt og fikk ikke sove igjen. først kom luna og krøp under dyna mi og la seg intil bena mine, så kom sirius en stund senere og presset seg inntil armene og brystet mitt. jeg lå sidlengs så jeg hadde nå en katt på hver side av meg som presset seg så tett innpå meg som de klarte, før de sovnet. mens jeg lå der og følte pusten dems, hørte og følte malingen kjente jeg all spenning forlate kroppen, sakte men sikkert..

siden jeg tar godt vare på kattene mine, tar de godt vare på meg.
Én kommentar

Beathe Lindseth

09.04.2012 kl.13:00

skjønne puser :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits