lørdag = handledag

endelig har jeg fått nytt bank kort, alle pengene mine er tilgjengelig og de tingene jeg har trengt i løpet av uka har hopet seg opp. mamma forteller meg at hun planleger å handle inn litt på lørdagen og på morgenkvisten sitter jeg klar med lang handleliste.

vanligvis tar jeg en og en ting når det er store og tunge ting, men siden mamma først hadde nevt bilen, tenkte jeg at vi tar med allt.
det var ikke mye mat jeg trengte, så vår første tur på rema 1000 ble ganske billig for meg.
etter rema dro vi hjem med varene før vi kjørte til senteret og min storhandling kunne begynne.

først var jeg innom clas ohlson og kjøpte nytt søpple system, det er endelig innført resirkulering i oslo også og når det er på beina skal jeg være klar. sto en stung å vurderte hvor mye penger jeg skulle bruke, og hvor langt ned i brukervenlighet jeg var villig til å gå. endte opp med en modell spm var midt på treet og er veldig fornøyd.

så kom den dyreste butikken, dyrebutikken. her kjøpte jeg 10 kg kattesand og 18 kg kattemat, maten fordelt på to forskjellige typer. mamma og tanta mi måtte revurdere tanken på å få dyr når de så hvor mye jeg kjøpte inn til dem, men nå har de mat for minst 6 mnd.

en rask tur på apoteket viste seg å være bomtur for meg, resepten hadde gått ut på dato og mens mamma og tanta mi gikk inn på jernia for å se på farger gikk jeg opp på ark og kjøpte meg to brettspill på salg. disse fordi jeg ville, man må jo unne seg noe innimellom, begge var foresten på salg.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits