desperat ønske om å slippe jobb

jeg vet virkelig ikke hva som har gått igjennom hodet til 56-åringen fra østerike som saget av seg den ene foten for å slippe å arbeide.

mannen som hadde hvert arbeidsledig over lang tid fikk besked fra sitt lokale arbeidskontor at han nå måtte ta i mot en av jobbene de foreslo, hvis ikke ville de kutte trygden hans. Mannen som mente at disse jobbene ikke passet han klaget ,og skulle møte til en helsesjekk for å vise at han var for syk.

for å sikkre seg om at han var for syk tok mannen sagen og saget av seg foten sin, så kastet han den inn i vedovnen for å se den brenne lenge nok til at den ikke kunne sys på igjen. først da kravlet han seg ut i garasjen og ringte nødnummeret. han blødde nesten i hjel mens han ventet på hjelp.

som mannen hadde planlagt var foten for skadet av flammene til å kunne festes på igjen, men han hadde glemt en viktig ting, man trenger ikke en fot for å kunne jobbe. arbeidskontoret sier de skal se ann saken når mannen kommer ut av sykehuset, men at en manglende fot ikke er grunn nok til å slippe arbeid. 

hvis mannen skal slippe unna på noe må det vel være hans mentale tillstand, du må være ganske desperat for å sage av din egen fot.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits