hits

desperat ønske om å slippe jobb

jeg vet virkelig ikke hva som har gått igjennom hodet til 56-åringen fra østerike som saget av seg den ene foten for å slippe å arbeide.

mannen som hadde hvert arbeidsledig over lang tid fikk besked fra sitt lokale arbeidskontor at han nå måtte ta i mot en av jobbene de foreslo, hvis ikke ville de kutte trygden hans. Mannen som mente at disse jobbene ikke passet han klaget ,og skulle møte til en helsesjekk for å vise at han var for syk.

for å sikkre seg om at han var for syk tok mannen sagen og saget av seg foten sin, så kastet han den inn i vedovnen for å se den brenne lenge nok til at den ikke kunne sys på igjen. først da kravlet han seg ut i garasjen og ringte nødnummeret. han blødde nesten i hjel mens han ventet på hjelp.

som mannen hadde planlagt var foten for skadet av flammene til å kunne festes på igjen, men han hadde glemt en viktig ting, man trenger ikke en fot for å kunne jobbe. arbeidskontoret sier de skal se ann saken når mannen kommer ut av sykehuset, men at en manglende fot ikke er grunn nok til å slippe arbeid. 

hvis mannen skal slippe unna på noe må det vel være hans mentale tillstand, du må være ganske desperat for å sage av din egen fot.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin