artikler som forsvinner

her sitter jeg og skal skrive et godt innlegg om blogg.no sine angrepsproblemer og hackere sin måte å protestere på når det kommer opp ting de ikke liker om en side. men for å få til dette på riktig måte trengte jeg artikkelen jeg leste i går om thinspiration og hvordan blogg.no ikke forbød dette.

jeg har selv ikke noen meninger om den saken, siden jeg ikke har satt meg godt nok inn i det. men det virket som en for stor tilfeldighet at jeg leste en nyhetsartikkel hvor blogg.no fikk kritikk og så kom angrepet.

men samme hvor mye jeg leter i dag, klarer jeg ikke å finne artikkelen igjen. jeg har manuelt lett igjennom og brukt søkemotorene på alle tre avisene jeg leser, men artikkelen er og blir sporløst borte.

dette er langt fra første gang jeg ser sammenhenger mellom artikkler og vil skrive om det, men orginalene er og blir borte. kanskje er de slettet fordi flere enn meg så sammenheng, eller kanskje fordi avisene angrer, ikke vet jeg men jeg hater å ikke finne det jeg søker etter. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits