den største fornærmelse

jeg pleier egentlig å være veldig flink til å holde masken når kattene mine gjør noe dumt eller rart, jeg vet at det er ingen ting som er så sårende som mennesker som ler av dem, men noen ganger gjør de det bare umulig.
somregel når kattene mine faller ned fra ting eller prøver å spinnepotene over en bøtte så de ikke skal falle ned holder jeg maska, hjelper dem og så går inn på et annet rom for å le. de har heldigvis ikke så langt minne om hva du kan le av. 

Men i dag falt latteren ut av meg uten at jeg tenkte på det, jeg satt å hørte på musikk og spillte sims 3 da jeg tilfeldigvis tittet bort på kattene, som begge var på badet. jeg pleier å se til dem innimellom, men denne gangen tror jeg de hadde lagd en lyd jeg registrerte. det er ikke ofte de er inne på badet begge to og det var klart at noe inni dusjen fasinerte Sirius veldig (en flue?)

luna som lå under vasken så sitt snitt og angrep han bakfra, i det jeg så henne snike seg opp begynnte jeg å le fordi jeg så hva som kom til å skje. sirius skvatt og prøvde å snu seg å ta luna samtidig som han lekte som alt sammen var hans ide og at det var meningen å hoppe til slik å legge seg for å vaske meg. det blikke han sendte meg sa mer en 1000 ord.

luna løp å gjemte seg under vasken igjen og etter litt furting tillga han meg latteren, og kom for å få litt trøst.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits