hits

det ringer på døra...

klokken er 12.05 på dagen og jeg sover dypt, ringeklokka på ytterdøra går en-to-tre ganger.

jeg fikk et brev for to dager siden om at jeg skulle få hjemmehjelp hver uke, men jeg hadde ikke tro på at hjemmehjelp firmaet hadde fått beskjed enda, så feil kan man ta. men til mitt forsvar så har allt annet jeg har prøvd å få til igjennom bydelen i det siste tatt ekstremt lang tid.

jeg vet det var hjemmehjelpen, for etter tre ganger ringte hun på mobilen min, og den har jeg alltid vedsiden av meg. jeg svarte og etter som hun pratet måtte jeg våkkne for å få med meg hva hun sa, hun sa allt for mye for mitt trøtte hode å registrere. 

jeg startet samtalen med å fortelle at jeg sov, men hun ville jeg skulle slippe henne inn. selv om jeg kunne si nei til hjelpen nå. fikk som sagt ikke helt med meg hva hun egentlig prøvde å si. men å ha noen diskusjon med meg om jeg skulle slippe henne inn eller ikke hadde hvert bortkasta, jeg var nemlig paralysert i bena og kunne ikke bevege meg. ( noe som ikke er så uvnalig rett etter anfall, og jeg hadde mye anfall mens jeg sov)

20 minutter etter at hun hadde lagt på klarte jeg å få nok kontroll på bena mine til å sjangle meg inn på badet og på toalettet før jeg krøp opp i senga og forsvant igjen. luna lå hele tiden på senga si og fulgte forskrekket med, hennes rettsel for hjemmehjelpen er nesten komisk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin