hits

nattkino

det er en spesiell følelse å se på kino filmer midt på natta, kinoen var langt fra full, og alle var pakket sammen i midt raden nedover alle 23 radene, ingen ville sitte på siden.  det satt ingen på rad 1 og 2, vi satt på rad 4.

før filmen ble jeg sliten av all skravlingen som holdt på rundt i salen, det var ikke en gruppe sin prating men samlingen av alle sammen. det var helt klart et stort flertall av pratesyke jenter der. det var noen voksne innimellom, men hovedskaren var skoleungdom.

loddtrekning i salen begynner å bli en tradisjon på midtnattspremierene, men bare en premie er skuffende ,da kunne de heller ha spart seg. men en heldig gutt stakk av med en fugl ( regner med at det var en nål, premien lå i en pose og vi fikk ikke se den)

det har hvert mye prat om forstyrrelser på kinoene i det siste, heldigvis slapp jeg unna med to voksne menn ved siden av meg, de skremte livet av meg , men var stille. kameraten min som var med var ikke likeheldig og endte opp med en av de "jeg skal fortelle deg alt som skjer" venninnene.  kanskje de skulle begynne å dele ut gags med billettene? ikke alle liker å få ødelagt filmen på denne måten. ja jeg har hvert med på filmer som trengs mye forklaring for de som ikke har lest boka ( harry potter 3 et godt eksempel) men spar forklaringene til senere.

jeg var såpas heldig at kameraten min kom og hentet meg og kjørte meg hjem igjen, noe som var bra fordi jeg var et nerve vrak før filmen ( stresset over tid og alle kreftene jeg skulle bruke) og bare et vrak etter filmen ( alle kreftene brukt opp). det ble ikke noe kostyme da jeg ikke fikk tid nok til å fikse alle delene. ingen andre hadde kled seg ut heller, skjedelig publikum...

men jeg får takke Norvegia for kino billettene ( vant to gratisbilletter hos dem sist gang jeg var i byen og brukte de til denne filmen)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin