hits

en himmelsk kveld

kanskje det er fordi jeg er trøtt, kanskje fordi de det er så herlig ute, men min tur i butikken var en stor fristelse til å krype sammen og sove. 

det var utrolig stille til både klokkeslett og temperatur, selv om alt tydet på at folk burde samle seg ute var det nesten ikke mennesker å se.  de tre jentene som kom fra t-banestasjonen pratet så hele Lambertseter fikk med seg hva de sa, og det kom forsiktige dunkelyder fra de fire guttene som sto på skateboard i skolegården. ingen biler, ingen mennesker som passerte deg.

himmelen totalt skyfri og stjerner som lyste opp, jeg gikk å så på Orion mesteparten av veien. selvfølgelig hindrer alt lyse i byen den ekstremt flotte stjernehimmelen du kan se på fjellet, men for meg var det akkurat nok.

temperaturen var nok det som spilte mest inn i mitt ønske om å krype sammen lykkelig, helt perfekt temperatur som ikke var varm eller kald, en slags følelse av luft som strøk mot huden uten at det kan kalles vind. som om noe forsiktig strøk over huden din.

alle vinduer fra begge skolene var mørke og minnet deg om den totale stillheten rundt deg, de 7 ungdommene hører du ikke lengre, du beveger deg ut av lyset fra den store lyskasteren på skolegården og mister synet av alt en liten stund, mørket er ikke skummelt, men betryggende.

en ting er sikkert det er vår

Én kommentar

Vår er deilig :) Ha ein fortsatt fin vårlig kveld :)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin