syk?

vel nå er jeg jo syk allerede, men har en liten mistanke om at det kasnje er kommet en liten tillegg bug...

jeg har hvert veldig sliten de siste to dagene, og jeg har lagt skylda på at jeg absolutt skulle igjennom en bok om dagen. noe som kan bli veldig tungt for et slitent hode, men etter kino turen i natt er jeg usikker.

jeg hostet litt på kinoen, prøvde å være stille både fordi det plaget meg og jeg var redd for at det skulle plage de andre, men når jeg gikk ut av kinosalen og pustet inn frisk luft var det som om det både iste og brennte neddover halsen min. etter dette har jeg hatt både vondt i halsen og brystet + at hosten flyttet seg neddover med en gang.

håper det er falsk alarm, men synes det er litt skummelt og trist at jeg ikke kan kjenne at jeg blir syk på vanlig måte. jeg kan enten ha feber eller bygge på anfall, jeg kan miste krefter fordi jeg er syk eller fordi jeg sto opp, hodepine kommer og går som det selv vil. vanligvis slutter jeg å sove når jeg blir syk, og det har jeg ikke gjort ( enda)

men nå skal jeg ta meg en stor kopp kakao og håpe at det går over i løpet av natta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits