vaskedag

innimellom synes jeg folk er komiske, nå er det naboen over meg jeg sitter å små humrer over... torsdag er vaskedag i den leiligheten, og det er ikke lenge fra de står opp til jeg hører langkosten skrape over taket mitt. men i dag møtte de på problemer, vannet var slått av fra 08.00.

vannet ble slått på en gang, men fort slått av igjen da de kom på dette. sikker morgen stellet som ble avbrutt ( det er lytt her). da jeg kom på at det var vaskedagen dems vurderte jeg i mitt stille sin om jeg skulle gå opp med vannet jeg hadde forbredt i løpet av natten, men siden jeg skulle sove og dette sikkert hadde blitt sett på som frekt lot jeg være ( tanken var å være snill, ikke frekk, jeg trengte antagligvis ikke vannet fordi jeg skulle sove over det hele)

men en god husmor holder sine vaner, og i steden for å begynne på gulvvasken i morgen startet hun nå.

ja det kan være andre grunner til at hun må vaske gulvet i dag, men jeg synes det er litt søtt og jeg lurer på hva husmor har gjort i dag uten vann.

Én kommentar

dottehaseinarsonhasarvidiosadn

22.03.2012 kl.22:19

Hehe ;) Mennesker er skikkelige vanedyr...:p

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits