nervøs

jeg ble pluttselig så veldig trett og måtte legge meg noen timer, når jeg våknet opp igjen sov armen min, trodde jeg i hvertfall. 

jeg lurte litt på disse testene de tok på riksen hvor de strøk over huden min med en gjenstand å spurte om jeg følte forskjell, den lille forskjellen jeg følte da og den jeg føler i hånda nå er stor. jeg sier hånda,m en mest er det i tuppen av den ene fingeren min, den er helt følelses løs. det føles ut som en pute er pakket rundt den.

innimellom er det som om noen sender et lyn fra fingeren , igjennom armen og opp nakken bak øret. da blir hånden nummen i noen sekunder før det sakte trekker seg tilbake til fingeren min.

grunnen til at jeg er nervøs er at det kan være et tegn på virkelig kraftig anfall, men siden det bare sitter i fingern enda er det vanskelig å si. det kan ta timer før den fullstendige følelsen av paralysering tar meg, og da er det 50/50 sjanse for et mareritt vekkende anfall i det jeg prøver å få kontroll over kroppen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits