god middag

det ble enda en dag med god middag i dag, mamma kom hjem fra Roma og da spiser vi alltid spagetti carbonara. denne gangen var det jeg som hadde handlet inn og jeg dro opp med maten ca 16.30. mamma var fullt i gang med å gjøre klar verandan, så jeg satte meg å spillte litt virtual villagers mens jeg ventet på henne. tanta mi kom og tok over på verandaen mens mamma lagde maten.

det tar ikke så lang tid før maten blir ferdig, og pluttselig sto den på bordet og kusina mi manglet. akkurat i det jeg skulle sette meg ned kom hun inn dørra. alle var tilstede og det var på tide å kaste i seg en kjempe god middag. vi spiser alltid carbonara når mamma kommer hjem fra roma, orginalt var dette fordi hun da hadde med seg permesan, men nå har det blitt en vane.

det du trenger for å lage spagetti carbonara:

- spagetti
- olje
- egg
- bacon ( om man ikke spiser kjøtt kan man fint lage uten)
-chili
-permesan

( fløte er forbudt, det ødelegger) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits