mat- matisk problem

når du er så sliten at det å stå opp fra senga er dagens trening , og det å sitte i en stol uten å falle over på siden er en oppgave som krever all konsentrasjon, er matvalget enkelt. noe du puter inn i microen og spiser ut av eska. om du skulle sovne og glemme maten er det ikke så farlig fordi microen stopper av seg selv..

men når du begynner å bli bedre starter det mat- matiske problemet. for siden du nå smaker det du putter i munnen frister ikke micro mat så veldig, og du begynner å være klar over alle de usunne greiene du putter i deg. ingen problem tenker du, jeg er jo flink til å lage mat. når du handler går hodet amok i oppskrifter og råvarer du burde handle inn. du gleder deg veldig til å sette tennene inn i noe ordentlig, men bare for å så sjangle forran ovnen og falle ned i en stol.

tanken på micro maten får deg til å grøsse, men det er bedre enn rå fisk og ukokte poteter. så denne gangen gikk ikke det mat-matiske stykket opp.

krefter + råvarer = sun og god mat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits