hits

helse oppdatering 4. mars

de som kjenner meg eller ser meg har nok merket at jeg har begynnt å bli bedre. jeg har gått fra å være sengeliggende/ sittende med bomull i hodet som bare gjør vondt når jeg prøver å tenke på noe som er mer komlisert enn 2+2 ( med andre ord matlaging, klesvalg, hvor jeg skal legge ned boka jeg akkurat løftet opp osv... gir hodepine som minner om migrene) til å kunne tenke klart og praktisk, slik at jeg føler meg bra nok til å gjøre ting jeg ikke orker. som egentlig betyr at jeg starter hver dag i god form og med godt humør, men sitter sammenkrypet som en ball og gråter ustoppelig eller er rasende når det har gått en stund.

er ikke lett når kroppen ikke henger med hodet...

men alikevel er det bedre å gjøre litt å bli fullstendig utslitt, en å ikke gjøre noe annet en puste og bli fulstendig utslitt.

mitt siste ordentlige kraftige annfall var i januar, så det har tatt kroppen lang til å komme seg. reddselen for et nytt anfall er stor. men jeg bruker kreftene jeg har nå til å forbrede min verden på et mulig nytt anfall, slik at jeg da bruker mindre tid på å komme meg.

så alt i alt er jeg mye bedre, for smerter og kramper tror jeg bare at jeg må lære meg å leve med.

Én kommentar

enig jeg også prøver og tenke mere posetivt

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin