hits

besteforeldrene mine

i dag var jeg og besøkte mormor og bestefar. bestefar er syk og vi prøver å gjevnlig stikke hodet innom for å si hei. Mormor hadde store planer for at jeg skulle være med i dag, for hun ringte i går og fortalte at hun hadde lagd kjøttsuppe, noe jeg er veldig glad i. jeg kunne betrygge henne med at det var meningen jeg skulle være med i dag...

min mor, tante og jeg dro 14.30, siden mormor lagde mat kjøpte mamma med en bukett orange roser på veien.

vel fremme ble vi som vanlig hilst velkommen med mange klemmer i gangen før mamma og mormor begynnte å snitte rosene. jeg og tanta mi og bestefar satte oss i soffan og det tok bare sekunder fra jeg traff stolen til jeg begynnte å gli inn i søvne. men siden jeg prøver å holde fast døgnrytme nå (11-11) måtte jeg stoppe meg selv fra å sovne. jeg har desverre sovet litt for lite den siste uka, så mitt soveprosjekt går ikke så veldig bra.

men tilslutt av rosene i vann og vi kunne spise middag, det var kjempe godt. etter middagen var det kaffe og safarikjeks. bestefar var i pratehumør og vi pratet mye om ringsaker sin historie. tilslutt var kaffekoppen til mamma tom ( eller hun syntes jeg så utslitt ut) så hun begynnte å bevege seg mot døra. da tar det ikke så lang tid før vi alle sammen er ute.

så var det kjøreturen hjem.

vi er kansje ikke så lenge sammen når familien min møtes, men vi er ofte sammen og det er veldig intenst da alle skal si sitt på den ene timen. men vi hadde hvert like intense om vi skulle hvert sammen en uke og det hadde tatt knekken på oss alle sammen ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin