when the going gets tough, the Tough Get Going

dagen i dag slutter ca som dagen i går, men i steden for å sitte på gulvet og gråte ble jeg rasende og senere begynnte jeg å skjelve. jeg er nå på grensen til hvor mye motgang kroppen min klarer å takkle for tiden. men det må da snart gå fremover igjen?

problemet nå er nok at hodet mitt sender signaler om at jeg har all verdens med energi, ingenting ser umulig ut for meg. og kroppen får like stort sjokk hver gang jeg går på veggen.

håper jeg holder meg unna ett nytt ekstremt kraftig anfall, for det tok meg måneder å komme meg opp til dette nivået etter siste.

3 kommentarer

Victoria Bekkevold

02.03.2012 kl.21:37

Håper det går bra med deg :D God bedring søta <3

Linn Helene

03.03.2012 kl.11:20

Victoria Bekkevold: takk, jeg blir sakte å sikkert bedre. før kunne jeg ikke gjøre noe fordi jeg var for sliten, nå bryter jeg sammen fordi jeg gjør ting. er et lite skritt i riktig retning selv om det er tungt

Cathrine Fragell

03.03.2012 kl.14:16

Stay strong! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits