facebook sin bakside

jeg satt å kjedet meg i dag da jeg gikk igjennom venners venner på facebook og la til folk jeg kjente eller har kjent en gang. spesielt tidligere klassekamerater kan ha kommet under radaren før. 

så jeg finner en del jeg har gått i klasse med eller på trinn med og legger dem til som venner. egentlig regner jeg ikke med å få svar fra de fleste, men noen bekrefter.

hvorfor regner jeg ikke med å få svar? for hvem vil vel huske den personen de mobbet ut av skolen? den de banket opp i friminuttene? er det ikke da bedre å leke som ingenting og bare fortsette å ignorere vedkommede? for selv om den personen er villig til å legge ting bak seg og gå videre som om ting ikke skjedde, er du for flau til å kunne tenke på denne personen en eneste gang til i livet ditt.

dette viser jo hvor mye bedre persjon du har blitt......

2 kommentarer

mylifeasjeanette

31.01.2012 kl.23:31

Usj det var kjipt å lese !! Godt at å vite at det er noen som vokser opp her i verden !! :)

Linn Helene

01.02.2012 kl.01:53

mylifeasjeanette:de fleste gjør det :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits