stylus for ipad

når jeg sitter og spiller er jeg veldig glad i å skrive ned notater, noen av dem legger jeg ut her mens andre er bare for hjelp i spillet. man kan trygt si at skrivebordet mitt til tider er dekket av små papirlapper.

siden jeg prøver å være miljøbevist på de tingene jeg kan, og har tatt det så langt som å slutte å pakke inn gavene til folk for å stape på papir, tenkte jeg at jeg måtte finne en løsning på det ekstreme bruket forran datan. svaret var selvfølgelig ipaden, men ulempen er at det blir veldig stygt og stort om jeg skriver med fingrene, så jeg må få meg en stylus.

jeg valgte wacom bamboo stylus til 299 + frakt på humac

Wacom Bamboo Stylus er designet for din iPad

Pennen er laget fra høykvalitets metall, stylet for å matche deg og din iPad.

Bamboo Stylus er simpel og elegant, og fungerer som et verktøy til flere programmer for iPad laget for å uttrykke seg selv og personalisere arbeidet.

Stylusen gir en mer nøyaktig og presis måte for å ta notater i møter og i klasserom eller til å tegne grove ideer på farten.

Tuppen på stylusen er 25% tynnere (6mm mot 8mm) i diameter enn de fleste løsningene som er på markedet i dag. Ved å kombinere ergonomisk comfort og en fast følelse gir Bamboo Stylus en bedre måte å arbeide med din tablet.

Ideell for håndskrevne notater, gi et personlig preg når man lager dokumenter, tegninger, sketsjer og mye mer. Brukere kan nå være enda mer kreative.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits