matbutikk avviser kunder med bag eller pose

aftenposten forteller om døgnåpne kiwi på grønnland som har sett seg nøtt til å forby kunder med poser og bager adgang til butikken grunnet så mye tyveri. de på kiwi forklarer at de ikke kan se på folk hvem som stjeler + at samme hvor mye de putter inn i overvåking og alarmer hjelper det lite når det kommer kranglete og fulle kunder. om de først tar noen stikker de gjerne unna lenge før politiet rekker å dukke opp.

det å ikke kunne ta med seg poser eller bager inn i butikker er ikke akkurat et nytt fenonem, slik har det hvert på vinmonopolet lenge nå. men jeg føler at om du forbyr disse normale tingene i butikken din burde du ha ett alternativ for de som har med seg dette.

skapene på vinmonopolet er ett godt eksempel på dette, for en tier ( som du får tilbake) kan du låse inn bagen din før du går inn i butikken. slik behøver ikke kunder å bli avvist og butikkene kan sette opp slike regler uten at folk blir rasende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits