ok en dag, nok en hodepine

ganske bokstavlig talt....

men selv om jeg sliter litt med smerter i hodet mitt virker det som om dette skal bli en fin kveld. gleder meg til å få besøk.

hodepinen kommer nok av at jeg har sovet veldig urolig, jeg våknet hver halve til hele time. for å fungere trenger man god søvn. sirius har hvert god støtte, både i drømmer og i virkelighet. men da jeg hadde gått å bært på han sovende i drømmen i over en time ( drømmetid) innså jeg at jeg sov. for så lenge ville ikke sirius ha ligget stille i armene mine om jeg gikk rundt, greit nok kanjeg gå rundt å bære på han, men han er allt annet enn stille der han prøver å se verden fra ett nytt perspektiv.

så jeg sa det rett og slett til meg selv i drømme, jeg ligger å sover på armen min som han pleier, og merkelig nok hadde jeg rett, så kan ikke ha sovet så veldig tungt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits