harde dager

dette har hvert en hard uke for meg, både fysisk og psykisk. selv men familie og venner som stiller opp og kommer på besøk, og muligheten til å reise hjem på kvelden, ble sykehusoppholdet tungt.

selv om svarene gjorde at jeg kunne puste mer lettet ut over en del ting, åpnet det en del dører jeg ikke ville åpne. dører som alikevel har en tedens til å åpne seg på gløtt og slippe minner igjennom. det har hvert en dag fyllt med tårer, ro og så tårer igjen, som en evig sirkel.

trøst har jeg funnet i kattene mine og gode venner som bare er en telefonsamtale unna, jeg har funnet litt glede i godteri også, men noen dager har man lov, og jeg bestemte meg for at dette var en slik dag.

nå er det på tide for meg og kattene å trekke oss mot senga ( kattene sover allerede) og jeg ser frem til en ny dag som sikkert også blir hard, men som kommer med en armkrok å hvile i.

natta, sov godt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits