sannheten...

noen ganger skulle jeg ønske at jeg skrev en anonym blogg, en blogg hvor jeg kunne fortelle hele min historie og ikke være redd for at feil personer skal lese den.

noen ganger føles det ut som om jeg holder på å sprekke med den informasjonen jeg har og det desperate forsøket for å få noen til å høre på meg, men ikke hvem som helst, jeg trenger noen som kan hjelpe.

jeg trenger styrken til å stå alene i en tornado, og selv om jeg er sterk, er jeg ikke så sterk. jeg trenger at sanheten kommer frem, jeg trenger at noen tror på meg og tar ansvaret av mine skuldre slik at jeg kan konsentrere meg om å bli bra.

jeg trenger noen som kan høre min historie om og om igjen, helt til den er ute av hodet mitt og jeg kan gå videre.

jeg trenger ikke EN, jeg trenger mange....

2 kommentarer

Angelo

26.01.2012 kl.20:18

FÅ DET UT!!!! Sier bare jeg <3

Og snakk med noen!

*god klem til deg*

Linn Helene

26.01.2012 kl.20:22

Victoria Håkonsholm: takk... jeg prater og prater men det irriterer meg at jeg ikke tørr å fortelle alt her, men kanskje det kommer en tid....

gode klemmer hjelper alltid :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits