resultater

da var utredningen på rikshospitalet over, og jeg får endelig komme hjem å slappe av ordentlig.

Siden både MR og blodrøver var fine har de kommet frem til at det ikke er noe nevrologisk feil med meg. anfallene mine er det som kalles psykosomatiske, alltså at de trigges av ekstremt psyksis press. dette skyldes traumer i livet mitt som jeg aldri har fått behandlet ordentlig.
de mener både utmattelsen og anfallene skyldes dette...

teorien er at hodet jobber så hardt at den ikke etterlater energi til kroppen, om jeg pusher det går kroppen inn i kramper. 

de sier det er utrolig hva mennesker takkler, men jeg er et bevis på at det går grenser. og når disse grensene er nådd slutter kroppen å virke. 

dette er en tillstand jeg ikke har noen kontroll på og den er ekstremt smertefull, og slik jeg forsto det er det kune ved hjelp jeg kan bli frisk. både trening av hode og kropp, bearbeiding av opplevelser og måter å takkle ting på.

jeg har blitt henvist videre til statens senter for eplisi for behandling.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits