dobbelmoralens vakre verden

I dag, som mange andre dager, spiste jeg lunch hos jorbærpikene på senteret. siden de var raske med å servere maten ble jeg sittende en stund mens jeg drakk opp brusen min ( cola light). mens jeg satt der så jeg på når familiene inntok senteret, og med dem kom også dobbelmoralen.

for etter å ha handlet litt trenger man kansje en pause, og ingen ting er så fint som en cafe i midten. ikke bare en cafe, men også ett sted hvor man kan finne sunne alternativer til lunch. og de voksne stirrer på menyen og prøver å lete frem det sunneste de kan finne til barna sine. barna kommer tusslene med brødskiner og vann eller juice, etter dem kommer de voksene med en kakebit og kaffe ( eller brus).

og jeg lurer på hva de putter i den kaffen sin, for jeg håper virkelig ikke det er sukker...

så der sitter barna og blir fortalt at man skal spise sundt menns foreldrene fråttser i godsaker...

smålig kvalm forlater jeg cafeen... 

ps: prøvde å skrive dette innlegget på cafeen, men blogg.no sin iphone app valgte å slette allt jeg hadde skrevet, igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits