hard dag

i dag kommer det til å bli en veldig har dag på meg. jeg startet med små anfall for noen timer siden, dessverre har de utvikklet seg til å bli litt værre. hadde det hvert en annen dag hadde jg bare kunne lagt meg og håpe at tingene gikk over hvis jeg bare fikk litt vile, men jeg kan ikke legge meg før etter bydelen har hvert her, og de kommer ikke før 13.00.

jeg viste at jeg gamblet med kroppen da jeg sto opp, vanligvis er jeg slik som bare står opp. om jeg er usikker på om kroppen klarer det spiller jeg en runde kabal på mobilen og våkner litt mer før jeg tar avgjørelsen. i natt ville ikke en eneste muskel i kroppen opp. jeg lå lenge å vurderte og kjente kroppen protestere mot bevegelsene mine, men hodet orket ikke å ligge stille mer, så jeg måtte opp å gjøre noe.

så nå har jeg ett oppegående hode på toppen av en kropp som skjelver som gele.... best å sitte så mye i ro som mulig.

 

2 kommentarer

madde855

17.01.2012 kl.14:53

hvilket annfall sinne eplepsi eller samme her det er trøttende

Linn Helene

18.01.2012 kl.04:22

madde855: ikke sinne eller eplelisi, men kramper...

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits