slutte å handle mandag morgen

i flere timer har jeg ventet på at butikken skal åpne og jeg vet de sier man ikke skal handle på tom mage, men noen ganger har man ikke noe valg.

men å handle på rema 1000 en mandag morgen på tom mage kan ikke akkurat kalles farlig for lommeboka. for det så ut som om noen hadde raidet butikken der hyllene sto tomme. først var jeg litt sjokert og irritert, liker ikke at butikken ikke har det jeg vil ha. men etter som jeg paserte en etter en tom hylle måtte jeg innse at det som manglet var ferskvarer, og at når man handler rett etter at varene har ankommet ( eller til og med før) på en mandag morgen, får man ta til takke med det som er å få tak i.

heldigvis hadde de cola light, for ellers hadde det nok blitt krise. ferske nysmørte bagetter hadde de også, noe som passet min tomma mage veldig bra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits