lærer dømt for seksuelt missbruk føler han blir straffet dobbelt

en tidligere lærer på 40 år er dømt for voldtekt og omfattende overgrep på sunnmøre.

mannen som skal blant annet ha tegnet hello kitty figut på penisen sin for å få jentene til å mastrubere han, føler han blir straffet dobbelt fordi han både får fengselsstraff og mister retten til å være lærer.

han ble dømt for å ha overgrepet seg på to jenter i alderen 7 og 8 år som begge var elever av han. selv om overgrepene ikke skjedde i samenheng med skole følte rettsvesenet at mannen var usikket til å jobbe videre med barn.

den skyldige fortalte en venninne etter ett menighetsmøte hva han hadde gjort, og selv om han føler han straffes dobbelt har han valgt å ikke anke dommen.

han ble dømt til 4 års fengsel og mistet retten til å kunne fortsette som lærer.

- det som skremmer meg med denne saken er at stillingen i det hele tatt blir tatt opp til vurdering, har man først blitt dømt for overgrep mot barn, enten det er dine egene, fremmede eller elever, burde det være en selvfølge at du aldri får jobbe med barn igjen. det at du innser hva du har gjort og angrer betyr ikke at barn er trygge rundt deg.

2 kommentarer

Dea Kristiansen

08.01.2012 kl.15:50

Enig

09.01.2012 kl.22:48

Virkelig enig med deg!

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits