hater å vente

nå sitter jeg å venter på å få nytt skjermkort, jeg prøver å ikke tenke på det, menjeg ønsker så veldig å spille sims 3.

i går spillte jeg litt, men å spille på så lav oppløsning samtidig som det hakker irriterer mer enn det får meg til å slappe av, så tenkte jeg skulle prøve meg på sims meveival i dag.

posten antar at skjermkortet mitt er fremme på tirsdag, men jeg er fortsatt irritert over at en så stor by, med så mange elektrobutikker ikke kan ha ett skjermkort å selge. 

tydeligvis må man vite en uke i forveien om kortet skal gå i stykker :-(

3 kommentarer

08.01.2012 kl.15:13

Det var dumt å høre! Virkelig teit av butikkene å ikke ha et eneste skjermkort.

Linn Helene

08.01.2012 kl.15:42

Anonym:det er vist ikke en vare det er vanlig å selge over disk...

Santar

08.01.2012 kl.21:28

Huff ja, det er så fryktelig irriterende å sitte der med en pc som ikke funker som den skal. Skjønner godt at du ikke klarer å spille med dårlig oppløsning og hakking, det blir ikke det samme. Ihvertfall bra du vet hvor problemet lå.

Nei det å selge pc deler over disk er ikke mye av lenger (om det nå noengang var det), pc dele markedet er nok ikke så stort lengre. Mac'en har nok litt skyld i det og.

Vært kjekt om det nye kortet faktisk var bedre enn det forrige da, here's hoping.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits