ord

når kroppen min ikke vil fungere, når tankene vandrer til sjøen og følelsen av å flyte i vannet, ikke ett gram for kroppen å bære, bare total hvile, det er da ordene kommer til meg.

først bare som enkle ord, som overskrifter eller temaer. men etter hvert begynner ordene å danne setninger, noen gode og noen dårlige. det er som om all energi samler seg i hjernen og hodet prøver å henge med i ord strømmen.

noen ord er geniale, så geniale at jeg kan se dem stå på trykk om hundre år, det kribler i kroppen av å finne dem, tenke dem, vite det var du som fant dem, selv om du ikke kan eie dem. man kan aldri eie ord!

men det er her ordene blir, i hodet mitt. for kroppen klarer ikke å skrive dem ned, og det er slikt med geniale ord, fanger du dem ikke med en gang flyr de videre...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits