hits

rema 1000 nyttårs kaos

det var vel for 3 dager siden jeg var å handlet på rema 1000 og havnet på legevakta, men det var ikke rema 1000 sin skyld at jeg havnet der. men det var på rema jeg merket først at jeg var dårlig.

rema 1000 har den uvanen å plasere alle varene rundt om i butikken før de setter dem inn i hyllene, dette skaper somregel ett område hvor det er vanskelig å komme seg frem. men denne morningen hadde de fått mange varer og jeg var imponert over hvor vanskelig det var å handle der, så jeg tok noen bilder... ( for all del ikke prøv å handle på rema 1000 med rullestol)

 

bilder sier mer enn 1000 ord...

på slutten av butikklabberynten kjente jeg at kroppen ville besvime, jeg bet tennene sammen og brukte allt av styrke jeg hadde for å få betalt og komme meg hjem. nok en gang ble det en gåtur hjem med sammenbitte tenner, raseriblikk i øynene som det kom tårer ut av. ikke f... at jeg skulle falle om ute, samme hvor vondt det var. jeg kom meg hjem med nesten alle varene jeg skulle ha. klarte ikke å lage mat så jeg gikk å la meg.

2 kommentarer

Heeey, jeg jobber hos REMA 1000 og det er helt normalt for alle butikkene at det er slik når nye varer kommer...

Kristine Broens fotoblogg: jeg vet, og det er det som er dumt. jeg er lei av å ikke nå eller komme frem til varer. jeg kan ikke bruke rullestolen min dit som gjør at det er mange dager jeg ikke kan handle der.

men det var ekstremt denne dagen...

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin