godt nytt år

ønsker alle gamle og nye lesere ett godt nytt år.

2012 blir ett spennende år for de som tror på spådommer, for dette er året da Maya indianerne sin kalender slutter og i følge mange, er året verden kommer til å gå under. 

i følge filmen 2012 ved hjelp av jordskjelv og flombølger...

men man kan vel ha det fint til verden går under, og om den ikke gjør det så har man ikke noe å angre på. 

( jeg er veldig glad i domedags profetier, selv om jeg ikke tror på dem)

skulle verden sjokerende nok gå under får vi holde sammen for å overleve, for kun den som kan tilpasse seg kan overleve.

 

3 kommentarer

31.12.2011 kl.13:59

Mayakalenderen sin slutt representerer såvidt meg bekjent ikke dommedag, eller jordens undergang. Men en bevisthetsendring hos menneskene ;)

C

02.01.2012 kl.20:11

Nå er jo noe av poenget at ingen vet sikkert hva Mayakalenderens slutt innebærer, og det er jo også derfor mytene og teoriene har oppstått.

For min egen del kommer jeg nok bare til å fokusere på å leve et så godt liv som mulig og jobbe for å forbedre det jeg kan, samme hva som venter. ;)

Godt nyttår i hvertfall! ;D

Linn Helene

03.01.2012 kl.05:20

Anonym:det er en klar feil i mine øyne. maya indianerne kunne ikke ha forestilt seg hvordan vi ville leve nå. og om de forutså dems måte å leve på bommet de veldig for den forandringen har skjedd for flere hundre år siden.

jeg hadde derimot synes det hadde hvert interessant å se kalenderen og se om det sluttet i 2012 fordi det rett og slett ikke var plass til mer.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits