spiral knight

det første og antagligvis det siste gratisspillet på steam jeg prøver...

min første tanke når jeg spillte igjennom opplæringen/ introen av spillet var en dårlig zelda kopi. men det viste seg fort at spillet ikke hadde så mye med introen å gjøre når man først kom inn i det store området med alle de andre spillerne.

et onlinespill hvor du er en liten robot som løper rundt å oppdager områder sammen med andre roboter, du kan også gå i gruppe og sloss mot andre roboter ( noe du måtte gjøre for å steam oppgaven). når jeg spillte var det snøball krig av et slag.

jeg forsto ikke så veldig mye av spillet, jeg prøvde meg på noen spill levler, løp litt rundt og undersøkte og var med i en duell. kom frem til at dette var ekstremt kjedelig, da sitter jeg heller å klikker på farmville.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits