end to the story so far ( rett og slett for tungt)

da har jeg kommet til det punktet i min historie hvor jeg rett og slett ikke vet hvordan jeg skal fortelle videre. flach back perioden er over og jeg har lite lyst å hoppe inn i minnene om jeg ikke må.

de første kapitlene i mitt liv er ting jeg har jobbet mye med hos psykologer og å prate med venner, men de neste to årene 14-16 år klarer jeg bare ikke å møte. det er for tungt for meg. det er her historien min går over fra å være tragisk til å være ett helvete.

jeg skriver kanskje om sykdommene mine etter hvert, litt vanskelig å huske på dem i kronologisk rekkefølge.

så avslutter dette midlertidlig med noen sanger som får meg til å tenke på meg...

 

 

 

2 kommentarer

Silje `.´

31.12.2011 kl.12:36

Sliter med det samme. Klarer ikke helt å snakke om sånne ting som sitter veldig langt inne. Klarer ikke en gang å skrive om det. Så syns du er skikkelig tøff som faktisk gjør det!

Linn Helene

31.12.2011 kl.13:13

Silje `.´: vel jeg klarte det til ett punkt... det hjalp veldig å skrive mens jeg gjenopplevde det. hadde hvert fint å vite hvorfor det skjedde akkurat da, kan ha hvert jula.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits