gavebytting

i dag var jeg i byen og byttet gaver, eller for å si det på en annen måte i dag var jeg i byen å brukte penger og byttet en gave. jeg fikk to lego harry potter år 1-4 til pc så jeg byttet innen av dem på gamestopp. det var ikke noen spill jeg ønsket meg akkurat nå så jeg samlet opp alle gavekortene mine og fikk satt alle pengene mine inn på ett. dette går nok til neste sims spill.

dagens dyreste post var helt klart optikeren, selv om jeg valgte speksavers og ikke brilleland, men hadde allerede bestemt meg for at det var dette julepengenemine skulle gå til. allt som kan hjelpe på hodepine og svimmelhet må taes i bruk.

jeg møtte en venn i byen og han byttet inn en film pakke til 2 spill på platekompaniet, litt misunnelig på de valgene hans, men jeg har ikke ps3 så jeg kan ikke kjøpe med ICO.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits