senter kaos

i går skulle jeg en kort tur på senteret klokken 16.00 - var vel hjemme etter 19.00 og hadde fått i meg litt mat, lett etter nøkkler ( som jeg ikke forstår hvor har blitt av) handlet juletrepynt ( fire polkastenger) og kjøpt meg ny lue.

vinden ute var ganske ille og jeg har mistet den varmeste lua mi, så jeg innså jeg måtte kjøpe meg ny. jeg gikk igjennom butikk etter butikk og var sjokert over årets lue moter ( eller mangel av det), men helt til slutt fant man da en lue på HM.midt inne i handlingen gikk selvfølgelig brannalarmen, od det er ikke en slik åpenbar brannalarm. så først så folk bare rundt seg og fortsatte med sitt. så kom beskjeden om evakuering. følg skiltene til nødutgang.... vel vi tok rullebåndet opp i 2 etasje, gikk igjennom hele senteret og tok døra som var lengst borte ut, men som jeg påpekte det var jo nødutgang merke på den døra også... vi var ikke siste ut så kan trrygt si det ikke var panikk. 

det dukket opp en brannbil da, men jeg aner ikke hvorfor alarmen gikk, men ca 15 minutter senere fikk vist alle gå inn igjen. nå var det stille og rolig på senteret fordi de fleste hadde bare dratt. værst var det for de som var i kinoen. ikke bare måtte de ut midt i filmen, men de klarte ikke å få filmen på igjen. i hvertfall ikke så lenge vi satt der, og da hadde de begynnt å tilby folk gratisbiletter.

kom meg hjem sliten, spiste middagen min på jordbærpikene igjen...

2 kommentarer

god jul

Linn Helene

23.12.2011 kl.02:46

LINDA JOHNSEN: takk, god jul til deg også

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits