skal, skal ikke, juletre dilemmaet

hvert år er det et stort dilemma, skal man ha juletre eller ikke. jeg nekter mamma å kjøpe et falskt ett da disse faktisk er mye mer skadelig for naturen enn å bruke ett du kjøper. 

men jeg synes også det er litt vondt at vi tar livet av så mange trær i løpet av jula, greit nok skader det ikke naturen vår fordi alle er plantet og sådd om igjen, men vi sitter jo å nyter dem mens de skate men sikkert dør....

juletre hos mamma er viktig, det er der det meste av jul foregår, men jeg synes det er bortkastet med et juletre hjemme hos meg som bare dør alene. kattene hadde nok satt pris på det, men alle leiligheter trenger ikke ett eget tre.

på plantasjen i dag snublet jeg over et lite tre som lignet veldig på juletre, det var en potteplante og den hadde røde bær. jeg fallt helt for den og valgte å ta den med meg hjem, men jeg klagde litt til mamma over at selv om den var nydelig luktet den ikke jul... jeg fantaserte om et lite grantre i potte og da vi kom ut for å se på juletrærne sto det mange der. noen minimale og noen små/medium.

ekte grantrær på rot

så etter jula må jeg bestemme meg om jeg skal prøve å holde det i live på verandan min til neste år, eller plante det ut. finnes vel ikke noe bedre enn et levende, voksende tre i stua?

3 kommentarer

karitam

19.12.2011 kl.19:29

Fiin blogg !;D

ingerslilleverden.blogg.no

19.12.2011 kl.19:33

Hehe, juletre i potte, det var ikke dumt :)

Linn Helene

19.12.2011 kl.20:11

ingerslilleverden.blogg.no: håper barejeg klarer å holde liv i det

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits