kjøpte smør i dag.....

overskriften sier vel allt... 

jeg synes hele smør krisa i norge er ganske morsom, spessiellt siden jeg ikke bruker smør selv. men jeg har syntes det var morsomt å følge med på. så hver gang jeg har hvert i butikken har jeg sett etter smørret og ledd stille for meg selv når det var tomt i hyllene.

ikke misforstå meg, jeg likte ikke tanken på å ikke få berlinerkransene mine til jul, men jeg var en av dem som viste om krisen og bare så på at smøret forsvant. mest av allt bremyk. jeg spiste bremyk før og vet at den består av 70% smør, men det var det ikke alle andre som viste.
mens hyllene var tømt sto det to flasker med flytende bremyk på toppen av hylla... ingen som så dem. vel ikke med en gang i hvertfall for de forsvant jo etter hvert de også.

jeg må innrømme at jeg likte dårligere å se at det ble lite rømme i butikkene, og det er virkelig ikke h-melk å se når jeg har hvert der (nå bruker jeg ikke det heller) men fløte har ikke hvert noe problem. 

men nå handlet det om min lille smørr pakke i dag...

jeg pratet med mamma mens jeg gikk igjennom matbutikken, og akkurat som vanlig kunne jeg ikke la være å se om de hadde smør. til min store overaskelse hadde de det og jeg sa det forfjamset til mamma. det er jo smør her jo... hun ba meg ta med en pakke så vi kunne bake berlinerkranser i helga og det gjorde jeg. en hel pakke på 200g

200 grams pakkene var franske og med lite salt, det med lite salt er sikkert bare bra. men de hadde tine smør også. slike engangspakninger med 16g smør i. lurer på om folk har hamstret inn de nå...

vel uansett fikk jeg kjøpt en liten pakke og kan fortelle alle at de før i dag hadde smør på meny - lambertseter senter. kansje har de noe igjen enda, ikke vet jeg, var der ved 1-2 tiden og da var det 10-20 pakker igjen.

Én kommentar

Geir J

15.12.2011 kl.02:13

Ja, ja. Kanskje blir det smør til juletorsken. Jeg lever i håpet.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits