fanget i minnene

i dag våknet jeg allt for tidlig, og om jeg er våken er noe man kan diskutere. jeg pleier å kalle det å halvsove. for selv om jeg sitter her å skriver fungerer ikke hodet mitt slik det skal. det går på automatikk. ikke spiser jeg og ikke ser jeg ting rundt meg. 

jeg kan se tingene, men om jeg fokuserer så blir jeg svimmel for det er noe som ikke er helt riktig. verden er mørkere enn normalt. jeg kjenner ikke smertene i kroppen, kan ikke spise eller drikke noe særlig. det er litt som å gå i søvne. men det er en ting jeg kan gjøre når jeg er i denne sitvasjonen, jeg kan skrive. rett og slett skrive uendelig.

i dag sitter hodet mitt fast i fortiden, jeg drømmer ikke om det jeg mentalt gjennoplever det. så jeg tenkte hvorfor ikke bare skrive det ned mens filmen går i hodet mitt? så kan jeg legge meg til å sove igjen når allt er ferdig.

Én kommentar

Silje Zindellas

07.12.2011 kl.22:47

uff da..

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits