inn-glasert veranda

i dag våknet jeg 5 minutter før vekkerklokken skulle vekke meg, jeg har god innebygd klokke eller som jeg liker å si, livredd vekkerklokker så jeg våkkner alltid i tide til å slå dem av. (er ikke redd vekkerklokker, men synes det er ubehaglig å våkne til dem)

dagen min startet brått, jeg fikk lagd meg to skiver med mat og satt dem på skrivebordet før jeg gikk ut i leiligheten og bærte inn katte toalett, mat og vann på soverommet. også måtte jeg selvfølgelig finne kattene da.
jeg låste oss inne på soverommet fordi det kom til å komme snekkere som skulle innglasere balkongen min. 

ikke liker kattene at det er fremede folk i leiligheten + at de ville jobbe inn og ut av verandan så døra ville stå oppe, greit å ikke ha to katter å beskymre seg over da. klokken 13.00 var de fardig og jeg lot sirius ta en runde ute å inspisere resultatet før jeg lukket døra for å prøve å holde litt varme inne.

virket som sirius var fornøyd, jeg er i hvertfall det. gleder meg til å innrede det nye "rommet" mitt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits