hits

blodig seng

i går kveld, når jeg klatret opp i senga for å legge meg, så jeg til min store overaskelse at det var blod på leggen min. blodet var smørt uttover så det så værre ut enn hva det var.

selv om det ikke var mye var det sjokerende, det var også overaskende at det kunne komme så mye blod ut av ett så lite sår (som jeg ikke viste om). heldigvis tåler jeg synet av blod, men jeg tenkte det kunne være en fordel å få vasket det av meg før jeg la meg under dyna. ville ikke ha blod i sengetøyet jeg ikke får skiftet før om to uker. 
dessverre oppdaget jeg da jeg sto opp igjen at smøremerkene på leggen kom fra da jeg satte meg på knærne i senga, så ett klart blodavtrykk var allerede godt plasert på dyna mi.jeg fikk i hvertfall gått å vasket av meg resten av blodet og så på fasinert hvordan det lille såret ikke ville slutte å blø. vurderte ett sekund å sette på plaster slik at jeg are kunne legge meg, men tenkta at det må jo roe seg til slutt. nor det også gjorde. heldigvis er det slik med blod at det ser mer ut enn det er....

2 kommentarer

bra at det ikke var mer alvorlig enn det var da :) bare å vaske seg selv, enkelte klær og sengetøy så er det NESTEN som om det ikke har skjedd noe "dramatikk" :-)

...:vel hadde jeg kunne skiftet på senga selv ville det ikke hvert dramatisk i det hele tatt ;-).... ingen klær med blod, så må ha klort meg rett før jeg klatret opp i senga.

men jeg pleier å vite når jeg blør, så ble litt sjokkert.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin