På risken

Da har jeg kommet frem til rikshospitalet og sitter trygt på rommet mitt.... Jeg har fått ett eget rom med eget bad, føles nesten litt ut som et hotellrom her jeg sitter i godstolen inntil vinduet og skriver. Vel lydene fra gangen tyder jo på det motsatte + det å vite at man skal igjennom undersøkelser.

Men mens jeg sitter her å venter på å få møte legen første gang kan jeg jo nyte rommet og tryggheten den representerer, for om ikke noe annet behøver jeg ikke å være redd for å få anfall og bli liggende på gulvet alene.

Mamma fulgte meg hit og var med på første samtale med sykepleier, det var betryggende og snillt gjort av henne. Før hun dro gikk hun ned i kiosken og kjøpte cola light til meg. Kan ikke leve uten!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits