kl. 06.20

da er det bare 3 timer og 40 minutter til jeg skal være på rikshospitalet, jeg har selvfølgelig ikke sovet noe i natt. delvis på grunn av smerter og anfall, delevis på grunn av snudd døgnrytme og delvis grunnet nerver. jeg tror forresten nervene hadde ganske mye å si.

nå tenkte jeg at jeg skulle pakke ned de siste tingene mine, skal over på 1000 og kjøpe en tannbørste fordi jeg ikke gidder å ta med meg den elektriske. tror kanskje jeg skal bytte ut den uansett, selv om den gir en god følelse av polerte tenner virker det ikke som den gjør jobben godt nok ( på jekslene)

egentlig skulle jeg ønske jeg bare kunne møte opp nå slik at jeg kunne få det verste over med, for det verste må vel være å møte opp? de skal vel ikke ta noen forferdelige undersøkelser på meg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits